Thursday, March 31, 2011

rapid blogging..

uh..narcisisstic much?
current mission ?
it`s a gonna be a HELL OF SENIOR YEAR !!!
ciao chicas...
this post is finished by 2 mins..hahaha

Friday, March 18, 2011

mushy brain!

sebenarnya, anis pun tak tahu macam mana nak start post ni,kalau start dengan`HAI, apa khabar?` mungkin klise pula..kalau `YO,what's up dudes!`bunyi macam eminem, I settle for this ridiculous ramblings for introduction..sekarang nak cakap apa?
1 ayat,3 perkataan
'bestlah anis dapat jadi seniorkan?' bila balik je, ramai orang tanya soalan ni kat anis,bukannya apa tapi sejujurnya anis tak tahu nak jawab best ke tak..sebab jadi senior bukannya sekadar tunjuk kuasa kat junior,tapi perlu ajar dan tunjuk cara dan tradisi SESERI..dan anis bukan orang yang pandai tunjuk contoh yang baik dekat orang,heck,anis mungkin terajar junior perkara yang tak sepatutnya dibuat kat SESERI..dari awal lagi anis tak tahu nak expect apa pasal junior..mungkin diorang skema,mungkin diorang talam 2 muka, mungkin diorang plain ol` boring atau mungkin diorang batch yang skema,bertalam 2 muka tetapi boring sekaligus..siapa tahukan? jadi bila batch ke-9 SESERI mendaftar,batch clarion cuba menjadi senior yang ...anis pun tak tahu perkataan yang sesuai.. baik? prihatin? psycho?tapi belum sampai sebulan kat sekolah, adalah suara-suara sumbang didengari yang kami,batch clarion membuli!! dahlah, anis tak nak cakap insiden berkaitan perkara tersebut..buat pedih hati je..
sangat seronok! bedmates terunggul;mira and nina!!always by my side..tidak dilupakan adi,mimi,fizza,amaani dorm mates yang terhebat!ain pula jadi honorary member dalam dorm onci 3 yang paling cool...kesimpulannya, anis sedar selama ini anis tak pernah suka dorm anis yang dulu..mungkin faktor utama ialah BEL**TR*X yang menakutkan tinggal di bawah satu bumbung..huh..hari itu dekat FB kawan anis post cakap dia mimpi yang bellatrix datang ke SESERI sebab nak ajar batch clarion cara nak didik junior..pertama, kenyataan ini sangat kelakar tetapi, kalau benda ini betul-betul terjadi ,anis akan mempertimbangkan tawaran itu lagi baik kalau bellatrix ajar terus junior kami, lagi best tak perlu nak susahkan kapten nak buat perjumpaan ,tak perlu nak bingitkan telinga kami dengan suara-suara sumbang tersebut dan tak perlu nak buang masa cikgu dan warden nak memerli dan menyindir perkara yang sebenarnya tidak terjadi pun...
HAPPY BIRTHDAY TO MISS NADHIRAH..well,belated that is..
perkara yang anis tak dapat lupakan semasa birthday party nad ialah bila anis jumpa darwisyah dengan zahidah..selain syera,dayana dan lain-lain..kembar ini pun geng anis dulu kat SMKLK..kalau kira-kira balik, dekat setahun tak jumpa..jadi bila jumpa diorang kat depan pintu rumah nad,tergamam la sekejap..and then bagi diorang the most fierce hug I ever give to both of them...kitorang bersembang sikit..menang IQ game dengan dayana!! GO team awesome!!! speaking of awesomeness..GLEE sangat awesome! sam and quinn is adorable<3
1.sue sylvester
jangan tanya kenapa sue,nombor satu..attitude dia sangat interesting.:).yang ke-2 tu mestilah sam sebab..OBVIOUSLY!mr.schue anis tak tahu sebab dia top of the mysteries of the world I guess..
kesimpulannya,anis pening dengan junior,sayangkan dorm members, dan seronok bercuti!!
p/s; to amalina rahman,da baca? kita tulis pasal SESERI tu..hahaha..

Sunday, January 30, 2011


I know it`s late but, who the heck cares? just wanna get it out of my goes nothing..(exhale)..HAPPY 2011!! the reason I`m late wishing everyone a merry new year maybe due to denial issue I`m facing(not that I already overcome it,it`s gradually diminishing bit by bit) because 2011=SPM, yes people, I`m in my senior year..last year, was awful between homesick and fitting in and two-faced bellatrixians,I`m on the brink of losing my sanity! luckily, I, anis yasmin,pull through..emerge black and bruised, but survived nonetheless..SPM...the mere mention of it cause my stomach to do complicated backflips..people are putting really high hopes on me, silly little me! well, I`m sure I`m not alone..but it feels like it!SESERI 2010 is WAYYY different than SESERI 2011..after a whole day of classes, we have afternoon classes whether for physics, biology,chemistry or additional mathemathics, then we have sports some programme named 1 murid 1 sukan,in a way it is fun but the weight of unfinish homework is gnawing our minds that this programme become a burden.At night, we thrws off our shoes and put on our thinking head and proceeds our mountaineous home assignments,this is the time where the tension is soo thick that you can cut it using 11 o`clock, we immediately hit the sack..too tired to stay up or wake up..
you see,my life in SESERI is so hectic that by the 2nd week, my friends, not forgetting me, broke down crying our eyes out...but again, we pull friends and I become stronger and tougher, we know all this is for our own good..whenever one of us falter we keep telling ourselves that what did not kill us, makes us a stronger person..
in conclusion, I wish all of this that I went through last year and I will go through this year is worth it..
p/s: clarion to the max!
p/s/s:happy belated birthday syera!

Wednesday, August 18, 2010

sweet 16 ?? I don`t think so..

i hate my sweet 16...why? because i had a pounding headache,high temperature and no cake..and it also did not help that i cannot open my fast with my family during the so-called-big day.. it`s sad..i told my family it`s alright, but there was this nagging voice in my conscience trying to make me admit that it`s the worst birthday...besides,i miss dayana and syera a whole lot!!
on the bright side, i`ll be back home on 20th august and planning to spend my time wisely..not surfing all the time..ooohhh...and probably bake a batik cake!and maybe hangout with syera and dayana..


Sunday, July 25, 2010

I am not ready..

I`m not ready, I`don`t want to go back yet...
time, please go slower,try gliding instead of flying..

Thursday, June 10, 2010

my dad went to australia recently..can't avoid feeling a bit jealous,i mean, he's out there having an adventure in the outback...

i am practically homeless right now....i misses my room!!anyway,gotta go going to the movies! met syera and the others yesterday and realiy can't wait for wednesday....

Thursday, May 27, 2010


hey guys, i'm back !!=> after 7 weeks of isolation behind seseri walls...i'm practically jumping in the car the minute the I leave the school compound.Sadly, how good PB (pulang bermalam)sounds...I have tons of good and unfortunately unpleasant stuff to do.
  1. 10 hour straight of internet surfing..(seriously,i need this...)
  2. buy new books,I am a self-proclaimed bookworm.
  3. try catching up with my friends.
  4. TV(simple as that)
  5. a pair of 400++ words english and BM essays...uuugggghhhh!!!
  6. a poster(i'm not artistic!!)
  7. and a scrapbook about 'tahap penggunaan bil air dan elektrik di kawasan anda' if you think about it,logically,how should we know? this year, most of our life are in seseri...TENSION!!

maybe this supposed PB is short but, it's a gift and i'm never gonna let some piece of paper with flowery letters on it ruin my holiday..NO, NEVER!! i'm living my life...

p/s: to my friends of SMKLK I MISS YOU GUYS!! <3